Velkommen

POLARJAZZ 4. – 7. FEBRUAR 2016

Ny artist på Gruvelageret lørdag!

Dessverre har Matilda, som skulle spille på Gruvelageret lørdag ettermiddag, blitt syk og måtte kansellere turen til Svalbard. Men vi har fått en utmerket erstatter, Numa Edema, som for alvor slo igjennom i 2015 med låta «Delta Man».

Numa har en flott stemme og et fresht uttrykk, en dyktig singer/songwriter som skriver låter om bl.a, kjærlighet, sjelelighet og tilhørighet. Med røtter i soul musikken og en kjærlighet til folk-sjangeren, er det et spennende lydbilde vår mann beveger seg i. Numa fyller en nisje som ikke tidligere er sett i Norge.

Numa kan du altså oppleve lørdag 6. februar kl. 17 på Gruvelageret. Billettene kjøpt til Matilda-konserten gjelder selvsagt.

For de som ønsker refusjon av billetten kan sende en e-post til helen.fla@unis.no.

 

Polarjazz 2016 er i gang!

SUSANNE SUNDFØR – SONDRE LERCHE – HEKLA STÅLSTRENGA – INGEBJØRG BRATLAND – D’SOUND – SOFIA JANNOK – PER MATHISEN & ULF WAKENIUS – MATILDA – DOS MOSQUITOS – SVAJAZZ – LONGYEARBYEN STORBAND

KJØP BILLETTER HER

Susanne Sundfør. Foto: Stian Andersen
Sondre Lerche
Hekla Stålstrenga. Foto: Brynjar Erdahl.
Ingebjørg Bratland. Foto: Isabel Watson.
SofiaJannokPhotoThronUllberg_460x360px
D'Sound. Foto: Fred Johnny
Numa_460
Dos-Mosquitos_460px

POLARJAZZ: Verdens nordligste jazzfestival

Siden 1998 er verdens nordligste jazzfestival blitt arrangert i Longyearbyen på Svalbard. Dette er en helt unik musikkfestival som innbyggerne, tilreisende publikum og ikke minst artister, setter stor pris på – og stadig vender tilbake til.

Varierte musikkopplevelser
I løpet av årene som har gått har et mangfold av Norges beste jazzutøvere og andre musikere besøkt Polarjazz. I dag er musikktilbudet under Polarjazz ikke bare tilpasset et jazzfrelst publikum, men et tilbud om varierte musikkopplevelser i polarnatten. Polarjazz har som mål å gi musikktilbud til alle aldersgrupper og festivalen inkluderer derfor opptredener både i barnhager, skole og på ungdomshus. Vi har også hatt gleden av å sende noen musikere for å opptre hos våre naboer i den russiske bosettingen Barentsburg.